+ 45 29 422 669

gallery/bejoyus_logo_farve - over
Kommunikation

& udvikling

Heste Power       

Løsnings- og oplevelesesorienteret

 

Folk, der er vant til at omgås heste, genkender og forstår den kraft heste har til at påvirke mennesker på fantastisk vis. Fordele som arbejdsetik, ansvarlighed, lydhørhed, kommunikationsfærdigheder og sunde relationer har været anerkendt længe. Heste byder naturligt ind med krav om disse egenskaber. Gennem aktiviteter med heste skabes indsigt og forandring på en legende, udfordrende og nænsom måde. 

På en legende og nænsom måde skabes indsigt og forandring - i aktiviteter med heste behandles tema/emner, der relaterer sig til dig og dit liv. Der er mulighed for at deltage individuelt, som par eller i en gruppe. Med heste assisteret læring bliver det muligt at arbejde med selv de mest udfordrende emner. Alle aktiviteter med heste foregår fra jorden og forudgående kendskab til heste er ikke nødvendigt.

 

HVEM

Det er muligt at deltage individuelt alene eller i gruppe, som par, familie eller team.

 

HVAD

Der vil være aktiviteter med heste, samtale og reflektion. Al aktivitet med heste foregår fra jorden og kendskab til heste er ikke nødvendigt. 

 

HVOR

Bejoyus samarbejder med forskellige hestesteder - alle med adgang til heste og natur. Faciliteter vi oftest anvender ligger 15-20 km fra Rådhuspladsen, 15 km vest for Odense eller ½ times kørsel fra Malmø i Sverige.

 

HVORDAN

Iflg. aftale - brug kontaktformular herunder eller ring for yderligere information på 29 42 26 69.

gallery/heste i flok med et menneske
gallery/dsc08665
gallery/footer_bejoyus
Navn  
Telefon/mail  
Emne