+ 45 29 422 669

Kommunikation

& udvikling

Her kan du læse nogle af de udtalelser, som klienter og kunder har sendt mig fra terapeutiske forløb, coaching, personlig - og teamudvikling. 

Andre fortæller...

klienter siger om retreat med heste
klienter siger om terapi
Navn  
Telefon/mail  
Emne  
Om Iben

Jeg er uddannet NLP Coach, Psykoterapeut MPF og certificeret EAGALA team og har specialiseret mig indenfor stress og udbrændthed, selvværd og performance. Siden 2004 har jeg arbejdet med kommunikation og udvikling for private, virksomheder og medarbejdergrupper.

 

Når jeg vælger at invitere heste med i personlig udvikling, er det med Eagala metoden som grundsten i et helt særligt set-up (læs mere under "Med heste").  Forløb for børn, unge og voksne i aktivitets- og beskæftigelsesrettede eller terapeutiske forløb hvor heste indgår, gennemføres i samarbejde med Hestenge Consult for kommuner; jobcentre, børne- og ungeafdelinger og psykiatrien. Derudover tilbydes forløb for private.  

 

Jeg yder endvidere SPS-rådgivning (Special Pædagogisk Studiestøtte) til unge med diagnoser for konsulentvirksomheden Udilivet. Her varetages diagnosekompenserende studiestøtte til unge primært med autisme og AD(H)D men også angst, depression, borderline og andre diagnoser.

 

Iben er certificeret EAGALA team og medlem af Dansk Psykoterapeutforening, EAGALA (Equine Assisted Growth And Learning Association), Landsforeningen Autisme og foreningen SIND.

 

Privat er Iben født 1967 i Odense og har siden 1993 boet i Sorgenfri/København. 

"Mit mål er at skabe gode relationer mennesker imellem, bidrage til individuel styrke og handlekraft og sørge for at glæde er en fast bestanddel i vores hverdag."

 

klienter siger om coaching

BEJOYUS er inspireret af det engelske ord joyous, hvis betydning er "causing people to be happy" - oversat at føle, vise eller at skabe stor glæde blandt andre.

 

BE... at være

  • Det er vigtigt at være i nuet - være nærværende. Det er også vigtigt, at være sig selv - og tro mod egne værdier.

JOY... glæde

  • At være giver glæde - lykkefølelse - der smitter. Som ringe i vandet breder det sig fra dig og mig til de andre.

US... os

  • Vi er flere i verden - og vi kan skabe noget sammen. At bygge gode relationer og fællesskaber, er det der betyder allermest og giver størst mening gennem hele livet.

HVORFOR bejoyus