+ 45 29 422 669

Bejoyus logo
Kommunikation

& udvikling

Her kan du læse nogle af de udtalelser, som klienter og kunder har sendt mig fra terapeutiske forløb, coaching, personlig - og teamudvikling. 

Andre fortæller...

klienter siger om retreat med heste
klienter siger om terapi
Navn  
Telefon/mail  
Emne  
Om Iben

 

Jeg er uddannet NLP Coach, Psykoterapeut MPF og certificeret EAGALA team og har specialiseret mig indenfor stress og udbrændthed, selvværd og performance. Siden 2004 har jeg arbejdet med kommunikation og udvikling for private, virksomheder og medarbejdergrupper.

 

Når jeg vælger at invitere heste med i personlig udvikling, er det med Eagala metoden som grundsten og med baggrund i det helt fantastiske udbytte, deltagerne oplever. Her tilbydes oplevelsesbaserede aktiviteter for private, virksomheder og kommuner. Jeg har mangeårigt samarbejde med Hestenge Consult i aktivitets-/beskæftigelsesrettede eller terapeutiske forløb for børn, unge og voksne - for og i samarbejde med bl.a. jobcentre, familie-, børne- og ungeafdelinger og psykiatrien.

 

Jeg bidrager endvidere med SPS-rådgivning (Special Pædagogisk Studiestøtte) til unge med diagnoser for konsulentvirksomheden Udilivet, hvor der ydes diagnosekompenserende studiestøtte til unge med autisme og AD(H)D, angst, OCD, depression, borderline mm.

 

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, EAGALA (Equine Assisted Growth And Learning Association), Autismeforeningen/Landsforeningen Autisme, SIND/Landsforeningen for psykisk sundhed.

 

Privat er jeg født og opvokset i Odense og har siden 1993 boet i og omkring København.  Jeg har to voksne børn og bor sammen med min mand gennem mere end 25 år.

"Mit mål er at skabe gode relationer mennesker imellem, bidrage til individuel styrke og handlekraft og sørge for at glæde er en fast bestanddel i vores hverdag."

 

klienter siger om coaching

BEJOYUS er inspireret af det engelske ord joyous, hvis betydning er "causing people to be happy" - oversat at føle, vise eller at skabe stor glæde blandt andre.

 

BE... at være

  • Det er vigtigt at være i nuet - være nærværende. Det er også vigtigt, at være sig selv - og tro mod egne værdier.

JOY... glæde

  • At være giver glæde - lykkefølelse - der smitter. Som ringe i vandet breder det sig fra dig og mig til de andre.

US... os

  • Vi er flere i verden - og vi kan skabe noget sammen. At bygge gode relationer og fællesskaber, er det der betyder allermest og giver størst mening gennem hele livet.

HVORFOR bejoyus

Til toppen