ADHD: Når tankerne er i alle retninger, og fokus er svært at mestre

Kæmper du for at holde fokus i en verden fyldt med distraktioner og indtryk fra alle steder? Så er du kommet til det rette sted!

Livet med ADHD

ADHD – en forkortelse, der bærer en vægt af komplekse følelser og daglige udfordringer. Det er mere end blot en impuls- og opmærksomhedsforstyrrelse; det er en livsstil, der påvirker både dit indre og ydre univers. Nogle med ADHD har svært ved at holde fokus og har en rastløs eller uhæmmet adfærd. Andre er meget stille og sidder mest og dagdrømmer. 

Har du ADHD, flyver tankerne rundt, uden du får tænkt en tanke til ende. Det kan være svært at holde fokus. Du bliver nemt forstyrret og afledt af larm, uro eller noget, du ser.  Du kan blive urolig og begynde at snakke eller rejse dig op – eller kigge ud ad vinduet og glemme, hvad der bliver sagt. Du kan opleve at blive opfattet som sløv eller uengageret. Det kan virke generende og måske ligefrem provokerende på andre og føre til skæld ud eller konflikter. Især hvis andre tror, at man opfører sig sådan med vilje.

Konsekvenser for dit liv

Hvis du, som så mange andre med ADHD, har haft de samme udfordringer, så ved du, hvordan det føles. Det er som at navigere gennem en evig labyrint af afbrydelser og uventede vendinger. Du kan have oplevet, hvordan dine tanker konstant arbejder overtid, og det kan føles, som om der ikke er nogen ‘pause’-knap til at sænke tempoet.

Denne konstante kamp for at koncentrere sig og regulere impulser kan have dybtgående konsekvenser. Måske har du bemærket, at du har svært ved at afslutte projekter, da den rastløse energi driver dig til nye udfordringer, før de gamle er fuldført. Situationer med høj lyd og mange stemmer kan føles overvældende og udmattende, hvilket kan føre til stress og angst.

ADHD medfører ofte en følelsesmæssig rutsjebane, hvor humørsvingninger er hyppige ledsagere. Det kan resultere i konflikter i både personlige og professionelle relationer. Mange med ADHD har båret byrden af konstante irettesættelser og kritik gennem deres opvækst og følt sig forkerte og mislykkede.

Der er håb - med de rette værktøjer

Gennem samtaler og støtte kan du begynde at forstå din ADHD bedre og lære at arbejde med den i stedet for imod den. En samtale med en person, der forstår din situation, kan være et afgørende vendepunkt. Du vil opdage, at du ikke er alene i dine udfordringer, og at der er strategier og værktøjer, der kan hjælpe dig med at mestre din ADHD.

Efter at have arbejdet med uttalige unge med ADHD kan jeg gennem vores samtale give dig indsigter og strategier, der er blevet afprøvet og skræddersyet til at imødekomme de specifikke udfordringer, du står over for. Sammen kan vi udforske teknikker, der kan bringe orden i kaos og give dig mulighed for at opnå dine mål og trives i hverdagen.

Tag det første skridt mod forandring

Samtalen mellem os vil være en mulighed for forandring, selvopdagelse og empowerment. Med næsten 20 års erfaring og ekspertise, og gennem en masse samtaler med unge med ADHD kan jeg med sikkerhed sige, at du faktisk kan lære at tæmme dine tankers vilde heste og bruge din ADHD som en superkraft fremfor en stopper.

Det er en rejse, der kan ændre dit liv, og jeg vil være din guide på vejen til en mere balanceret, produktiv og tilfredsstillende tilværelse.

Så lad os begynde denne rejse sammen, fordi jeg tror på, at en samtale kan være nøglen til at låse op for dit potentiale og åbne døren til en ny og bedre måde at leve med ADHD på.

Få en gratis uforpligtende snak med mig

    Du kan møde mig 3 forskellige steder:

    Mød mig i Lyngby

    Mød mig i Virum

    Mød mig online