Om samtaler

Vores samtaler tager udgangspunkt i situationen hvor du/I er og lige det der er behov for.

 

Jeg vil hjælpe til at italesætte, åbne op for eller til at være med det, der skal have opmærksomhed. Vi arbejder sammen om den forandring, du ønsker. Jeg er den fortrolige sparringspartner og hjælper.

 

Vi kan alle havne i en situation, hvor vi føler, vi er låst fast og har brug for hjælp til at komme videre. 

 

Årsager kan være stress, angst, sorg, tab, sygdom, depression, udbrændthed eller andet der gør, at vi ikke magter, det vi plejer at kunne. 

 

Det kan være, du har brug for at opleve eller træne ro og nærvær, opbygge selvværd eller dit personlige lederskab, skabe gennemslagskraft eller mærke dine værdier. Måske du kender til følelsen af ikke at være god nok, mangle energi eller motivation, selvtilliden er forsvundet eller du oplever der er ting i dit liv er ikke giver mening. Indimellem er det de andre (kolleger/venner/familie) der er noget galt med og som giver dig store udfordringer, du har svært ved at forholde dig til. 

 

Det er både sundt og fornuftigt at tage imod hjælp, når det brænder på og bliver svært at håndtere på egen hånd. Du vil f.eks. opleve at blive mere rolig, glad og klogere på dig selv. 

 

Lad glæde blive en større del af din hverdag.

 

Vi mødes i rolige lokaler i Kgs. Lyngby eller Virum.

 

Online terapi og coaching kan være en god løsning for dig/jer, der ikke ønsker eller har mulighed for at møde op på den fysiske adresse.

Vores samtaler er fortrolige og i overensstemmelse med ICF og Dansk Psykoterapeut forening's etiske retningslinier. 

Logo Dansk Psykoterapeutforening