+ 45 29 422 669

Bejoyus logo
Kommunikation

& udvikling

Heste power      
Navn  
Telefon/mail  
Emne  

Når omgivelserne byttes ud med natur og levende heste opdager man, hvordan det er muligt at finde nye eller bedre måder at løse udfordringerne på. 

 

Oplevelsesorienterede aktiviteter med heste giver dig mulighed for at finde ud af, hvordan du og dem omkring dig virker i forskellige sammenhænge. Indsigter og nye erfaringer bliver relateret direkte til det, der er i egen hverdag, hvilket hjælper til hurtigere at se udfordringerne - og de løsninger, der dur. 

 

Folk, der er vant til at omgås heste, genkender og forstår den kraft heste har til at påvirke mennesker på fantastisk vis. Fordele som arbejdsetik, ansvarlighed, lydhørhed, kommunikationsfærdigheder og sunde relationer har været anerkendt længe. Heste byder naturligt ind med krav om disse egenskaber.

 

Alle kan være med! 

 

EAGALA metoden er medrivende, involverende og effektiv - tilgængelig for individuelle, grupper, par - uanset alder og fysiske udfordringer. 

 

Løsningsorienteret læring

 

Om det handler om adfærdsproblemer, afhængighed, depression eller andre psykiske temaer - om der er brug for fokus på problemløsning, teamudvikling, ledelsesudvikling eller andet - i arbejdet med EAGALA metoden udvikles opmærksomhed, holdninger udfordres, overbevisninger ændres og der skabes meningsfuld forandring. 

 

Grounded! 

 

Der arbejdes fra jorden med hestene - forudgående kendskab til heste er ikke nødvendigt. 

 

Professionelt team

 

Aktiviteter med heste faciliteres af et professionelt Eagala certificeret team og foregår udenfor i natur og med adgang til indendørs faciliteter.