Har du hjertebanken, søvnløshed eller føler du dig overvældet? Er der for stort pres på dig?

Kan du ikke længere kende dig selv, fordi du er blivet irritabel, uengageret
og livet bare føles som et hamsterhjul - så kan du have stress.

Jeg er Stresset - Hvorfor føler jeg sådan?

Stress er resultatet af en ubalance mellem de krav, forventninger eller byrder, der hviler på dine skuldre, og de ressourcer eller reelle løsninger, du har til rådighed i din situation. Denne ubalance kan stamme fra omgivelserne, fra dig selv eller en kombination af begge.

Det handler altid om, hvorvidt du har de nødvendige værktøjer til at håndtere det. Som tiden går, intensiveres symptomerne desværre.

Hvorfor oplever jeg stress?

Kroppens stressreaktion er faktisk er en evolutionær mekanisme, der hjælper os med at håndtere krævende situationer og yde vores bedste. Stress kan være nyttigt og i bedste fald redde vores liv.

… Men når stress når et usundt niveau og et kritisk punkt, er risikoen for at synke ned i depression, angst eller udbrændthed alt for nærliggende. Det kan føre til kroniske tilstande, der hindrer dig i at leve det liv, du inderst inde ønsker.

Men har jeg virkelig stress? Så slemt er det da ikke

STOP! Lige præcis dig, der tænker sådan, læs videre. Hvis du genkender ét eller flere symptomer fra denne liste, kan du muligvis være på vejen mod alvorlige mentale udfordringer – oplever du:

…du kan være på grænsen til at nå lavpunktet i din mentale tilstand! 

Stress kan man ofte ikke selv se eller føle.

Vær opmærksom på, at negligerer eller undervurderer du de fysiske symptomer, kan det føre til en markant forværring af din tilstand og få alvorlige konsekvenser.

Hvis du genkender flere af disse symptomer, skal du tage dem alvorligt. Det er vigtigt at søge hjælp og støtte.

Forestil dig faktisk at kunne bryde fri, at kunne genkende dig selv igen!

Forestil dig, hvordan det ville være at kunne sænke skuldrene, være fri for bekymringer og pres, få en god nattesøvn. Forestil dig at finde glæde og overskud i hverdagen, at opleve interesse for mennesker og sociale sammenkomster & motivation til hobbyes og projekter igen…

Jeg er her for at hjælpe dig med at bryde fri fra de tidlige symptomer på stress, som du måske ikke engang er opmærksom på. Sammen skaber vi en vej mod det idealscenarie, du længes efter.

Vi arbejder på, at du letter det pres, du lægger på dig selv. Du vil lære at omfavne din menneskelighed og acceptere, at det er okay ikke at være perfekt hele tiden. Bliv selvaccepterende og i stand til at sætte realistiske mål uden at føle dig overvældet.

Få genoprettet forbindelsen til dig selv, dine medmennesker og dine interesser. Gennem vores samtaler vil du genfinde glæden og engagementet i de ting, der betyder mest for dig. Du vil føle dig mere forbundet med dine nærmeste relationer og opleve en nyfunden følelse af livsglæde.

Genfind din søvn, og bryd den onde cyklus. Gennem arbejdet med to ovenstående vil din søvn blive forbedret og brede sig som positive ringe i vandet, og gøre resten af dit liv nemmere og mere overskueligt.

Tag det første skridt mod forandring og en fredfyldt tilværelse

Med næsten 20 års erfaring og ekspertise inden for stresshåndtering og trivsel, tilbyder jeg dig en vej til at overvinde stressens byrde. Vi vil sammen udforske dine udfordringer, lytte til dine historier og identificere de mønstre, der påvirker dig. Ved at øge bevidstheden om gamle vaner og overbevisninger vil vi skabe nye perspektiver.

En samtale med mig kan ændre dit liv ved at ruste dig med redskaber til at håndtere stress og genfinde glæden i hverdagen. Det handler om at tage det første skridt og åbne op for mulighederne.

Så ræk ud nu, og få hjælp:

Kontakt mig

    Du kan møde mig 3 forskellige steder:

    Mød mig i Lyngby

    Mød mig i Virum

    Mød mig online