Har du hjertebanken, søvløshed og føler dig overvældet? Er der for stort pres på dig?

Hvis du ikke længere kan kende sig selv, fordi du er blivet irritabel, uengageret
og livet bare føles som et hamsterhjul - så kan du have stress.

Hvorfor føler jeg sådan? Kort sagt; du er stresset

Stress er resultatet af en ubalance mellem de krav, forventninger eller byrder, der hviler på dine skuldre, og de ressourcer eller reelle løsninger, du har til rådighed i din situation. Denne ubalance kan stamme fra omgivelserne, fra dig selv eller en kombination af begge.

Det handler altid om, hvorvidt du har de nødvendige værktøjer til at håndtere det. Som tiden går, intensiveres symptomerne desværre.

Hvorfor oplever jeg stress?

Kroppens stressreaktion er faktisk er en evolutionær mekanisme, der hjælper os med at håndtere krævende situationer og yde vores bedste. Stress kan være nyttigt og i bedste fald redde vores liv.

… Men når stress når et usundt niveau og et kritisk punkt, er risikoen for at synke ned i depression, angst eller udbrændthed alt for nærliggende. Det kan føre til kroniske tilstande, der hindrer dig i at leve det liv, du inderst inde ønsker.

Men har jeg virkelig stress? Så slemt er det da ikke

STOP! Lige præcis dig, der tænker sådan skal læse med nu. Hvis du kan genkende 1 eller flere symptomer fra denne liste, kan du stå lige foran en afgrund, du snart styrter i – oplever du:

…så kan du være lige på grænsen til at styrte ned i en psykisk afgrund! 

Ser du; stress kan man nemlig ikke altid subjektivt se og/eller føle, men hvis du nikker genkendende til ovenstående symptomer, så lyt til mine 20 års erfaring; du skal have hjælp (og det var allerbedst at du havde rakt ud allerede i går).

Forestil dig faktisk at kunne bryde fri af din cyklus, at kunne genkende dig selv igen!

Forestil dig, hvordan det ville være at kunne sænke skuldrene, være fri for bekymringer og pres, få god nattesøvn og ikke være en følelsesløs zombie. Forestil dig at finde glæde og overskud i hverdagen, og opleve at få gentændt din interesse i ting og personer igen…

Jeg er her for at hjælpe dig med at bryde fri fra de tidlige symptomer på stress, som du måske ikke engang er opmærksom på. Sammen skaber vi en vej mod det idealscenarie, du længes efter.

Vi arbejder på, at du letter det pres, du lægger på dig selv. Du vil lære at omfavne din menneskelighed og acceptere, at det er okay ikke at være perfekt hele tiden. Bliv selvaccepterende og i stand til at sætte realistiske mål uden at føle dig overvældet.

Få genoprettet forbindelsen til dig selv, dine medmennesker og dine interesser. Gennem vores samtaler vil du genfinde glæden og engagementet i de ting, der betyder mest for dig. Du vil føle dig mere forbundet med dine nærmeste relationer og opleve en nyfunden følelse af livsglæde.

Genfind din søvn, og bryd den onde cyklus. Gennem arbejdet med to ovenstående vil din søvn blive forbedret og brede sig som positive ringe i vandet, og gøre resten af dit liv nemmere og mere overskueligt

Tag det første skridt mod forandring og en fredfyldt tilværelse

Med næsten 20 års erfaring og ekspertise inden for stresshåndtering og trivsel, tilbyder jeg dig en vej til at overvinde stressens byrde. Vi vil sammen udforske dine udfordringer, lytte til dine historier og identificere de mønstre, der påvirker dig. Ved at øge bevidstheden om gamle vaner og overbevisninger vil vi skabe nye perspektiver.

En samtale med mig kan ændre dit liv ved at ruste dig med redskaber til at håndtere stress og genfinde glæden i hverdagen. Det handler om at tage det første skridt og åbne op for mulighederne.

Så ræk ud nu, og få hjælp:

Få en gratis uforpligtende snak med mig
Få hjælp til stress, eller find ud af om du har det:

    Kom forbi og besøg mit kontor

    Mit kontor, Lyngby

    Eller kom forbi mit hjem

    Mit hjem, Virum