Lær mig at kende

Læs om mine uddannelser og certificeringer, hvordan samtaler forløber, samt hvorfor jeg er så passioneret omkring at forbedre menneskeliv

Hvem er Iben?

Hej, jeg hedder Iben og jeg brænder for at hjælpe mennesker til større glæde i livet. Jeg bor lige nord for København med min fantastiske mand gennem mere end 30 år og sammen har vi 2 skønne børn, som er flyttet hjemmefra.

Min side hedder BEJOYUS, som er inspireret af det engelske ord joyous. Joyous betyder “at skabe glæde hos andre” – og det beskriver meget godt mit anker for livet, min livsmission…

Min tilgang der er med til at forvandle liv:

Vi mennesker er meget mere end hvad øjet ser, så jeg arbejder holistisk med tanke på det hele menneske. Jeg møder dig ligeværdigt og respektfuldt, lige der hvor du er. Du får mulighed for at nedbryde barrierer, finde motivation, ændre strategier og indre tilstande. Jeg hjælper til at åbne op og sætte fokus på lige det, du har brug for.

Hvad er min baggrund?

En livspassion blev min levevej gennem min egen personlige udvikling og med mange bump på vejen. Min interesse for andre menneskers trivsel, bevæggrunde og begrænsninger har været drivværk igennem hele mit liv, så langt tilbage jeg kan huske.

Mit U-turn skete i forbindelse med en udbrændthed efter mange år indenfor det grafiske fagområde, som jeg ellers havde været så begejstret for. Der var ingen vej tilbage – jeg måtte følge mit indre kompas og min passion! Her startede min rejse med NLP, kommunikation og udvikling, der siden har ført megen ny uddannelse, viden og erfaring med sig.

Fantastiske metoder til anerkendende og ressource orienterede tilgange, oplevelsesorienteret med metaforer, natur og dyr er blot eksempler på noget af det, jeg anvender i mit arbejde med at hjælpe mennesker til bedre liv.

Jeg bidrager også med støtte til unge studerende på gymnasier og erhvervsskoler for konsulentvirksomheden Udilivet, hvor der ydes diagnosekompenserende studiestøtte til mennesker med psykisk sårbarhed og diagnose.

Er vi et match?

En session vil typisk starte med at vi ser på din nuværende situation, uanset hvad den måtte være. Min ekspertise, mine uddannelser og mine 20 års erfaring bruger jeg til at analysere og komme med nye perspektiver på din situation, du måske ikke selv har haft. Det er den afklarende del. Man skal finde roden til problemet, for at kunne gøre noget ved din situation.

Alle samtaler bestræber jeg mig på at skabe et trygt rum, hvor du kan dele dine tanker og følelser uden frygt eller fordømmelse. Jeg har set og hørt alt fra bagateller til tunge og store problemer gennem mine 20 år, så der er intet for stort og vildt eller for småt og ligegyldigt. Kom om få den vejledning du faktisk kan ændre dit liv gennem.

Måske ved du allerede, at du kæmper med ting som stress, angst, sorg eller depression, der truer med at kvæle din livsgnist. Eller måske har du et ønske om at styrke dit selvværd, din personlige ledelse eller din evne til at kommunikere effektivt. Uanset årsagen er jeg her for at hjælpe og støtte dig.

Og hvis du går rundt og har det skidt, uden at vide hvorfor, så skal vi nok finde årsagen og udruste dig til at klare dig igennem det.

Tag det første skridt mod forandring og en fredfyldt tilværelse

Lad mig være din guide på vejen til et liv, hvor glæde bliver en fast følgesvend. Sammen vil vi udforske, forstå og forvandle det, der holder dig tilbage.

Vi kan mødes i mine rolige lokaler i Kgs. Lyngby, Virum, online og hvis det passer bedre, kan vi mødes til samtaler i naturen eller med inddragelse af heste  – det er  også en mulighed.

*Vores samtaler er fortrolige og i overensstemmelse med de etiske retningslinjer fra ICF og Dansk Psykoterapeut Forening.*

Ræk ud og få hjælp nu:

Få en gratis uforpligtende snak med mig

    Du kan møde mig 3 forskellige steder:

    Mød mig i Lyngby

    Mød mig i Virum

    Mød mig online