Er gnisten forsvundet?

Føles forholdet kun som en skygge af, hvad det var engang? Er I under samme tag, men alligevel en verden fra hinanden?

Parforhold i krise

At leve i et forhold kan være en udfordrende rejse fyldt med himmel og helvede, en rejse, der tester vores styrke og engagement, og som bringer os gennem forskellige faser: forelskelse, dyb kærlighed, livskriser, og endda øjeblikke, hvor vi nærmer os at give op. Det er i disse skrøbelige øjeblikke, at vores parforhold kan føles allermest truet. Det er her parterapi kan være den hjælpende hånd, der støtter og giver redskaber til at justere eller ændre uhensigtsmæssige mønstre og skabe mulighed for den konstruktive kommunikation.

Måske du har tænkt følgende eller har stillet dig selv spørgsmål som:

Når relationen ændres og falmer er det som et dybt tab

Det er i disse øjeblikke, at ting kan føles usikre, og par kan reagere ved at kæmpe eller flygte, fryse, skjule eller underkaste sig. Det er en dybt forankret respons i vores hjerne. Problemerne kan skyldes mange forskellige ting som f.eks. mangel på respekt, hengivenhed, nærhed og tillid, langvarig konflikt eller dårlig kommunikation.

Hvis du kan genkende adfærden eller problemerne ovenfor, kan det være på tide at få hjælp.

Er det for sent for os?

Det kan indimellem føles som om, der ikke er noget at gøre. Du har kæmpet og prøvet at ændre på tingene. Det er ikke lykkedes. Du er ikke alene. Mange par oplever, hvordan den magiske tiltrækning, der engang bandt dem sammen, langsomt ændres, svækkes eller forsvinder helt. Dette sker naturligt som følge af livets udfordringer som eksempelvis sygdom, tab eller sorg, men det kan også ske på grund af manglende kommunikation.

Den gode nyhed er, at der er håb og at det aldrig er for sent… Gennem samtaler vil I opnå en dybere forståelse for, hvad der skaber udfordringerne og vigtigst af alt, hvad I kan gøre for at overvinde dem.

Forestil dig at leve i samlivet uden frygt og bekymring

Tænk at være fri for irritation, vrede, tristhed, sorg, søvnproblemer og ængstelse!

Vi vil bryde de mønstre, der forhindrer jer i at kommunikere på den gode måde og gradvist opbygge jeres ressourcer, så I kan møde hinanden konstruktivt og med forståelse.

Jeg er her for at hjælpe jer med at løse knuderne op og igangsætte en positiv proces, der leder jer i den rigtige retning.

Processen til det sunde parforhold

Sammen vil vi arbejde mod at skabe klarhed om de mønstre, der ligger bag konflikter og fastlåst kommunikation. Gennem skræddersyede metoder og tilgange vil vi arbejde på at ændre jeres strategier og give jer nye måder at møde hinanden på.

Parterapi hjælper dig med at få en bedre forståelse for din partner, hvilket fører til øget kærlighed og indsigt i jeres forhold. Du lærer også værdifulde redskaber til at forstå dig selv bedre, identificere fælles værdier og styrke positiv kommunikation.

Nogle par ønsker at forbedre mindre funktionelle aspekter af deres forhold, hvor en coachende tilgang hjælper til at optimere processen.

Parsamtaler kan være gavnlige i en separationssituation. En professionel tredjepart fungerer som en neutral mægler og vil hjælpe jer med at navigere gennem de følelsesmæssige og praktiske udfordringer.

Her vil jeg bidrage til at lindre spændinger og forbedre kommunikationen mellem jer som par. I vil få støtte i forhold til at træffe vigtige beslutninger og planlægge fremtiden. I vil få hjælp til at håndtere separationen på en mere konstruktiv måde og mindske eventuelle konflikter.

Mit mål er at sikre jeres fremtidige velbefindende og evne til at bevare et sundt forhold.

Tag det første skridt mod forandring og frihed

Med knap 20 års erfaring og ekspertise inden for kommunikation og udvikling kan I være trygge ved at få min hjælp. Vi vil sammen udforske jeres udfordringer, lytte til jeres historier og identificere de mønstre, der påvirker jeres relation.

Vi vil skabe nye perspektiver, handlemuligheder og ruste jer med redskaber til at håndtere konflikter og genfinde roen i hverdagen. Det handler om at tage det første skridt og åbne op for mulighederne. Tag action og giv plads til en lysere fremtid!

Så ræk ud nu, og få hjælp:

Kontakt

    Du kan møde mig forskellige steder

    Mød mig i Lyngby

    Mød mig i Virum

    Mød mig online